Viladecans ha estat una de les 60 ciutats que ha participat a les jornades ‘Transferències Urbanes’ organitzades per URBACT

Societat.

Mazón explicant el projecte vilawatt.
Mazón explicant el projecte vilawatt.

Es tracta d’ un programa europeu d’intercanvi i aprenentatge que promou el desenvolupament urbà sostenible, i l’Ajuntament de Madrid.

La trobada tenia com a objectiu compartir resultats i experiències i l’Ajuntament de Viladecans hi ha participat amb els dos projectes per transferir a altres ciutats europees el seu model educatiu i energètic.

Per una banda, s’ha presentat l’experiència com a soci líder del projecte educatiu On Board finançat pel programa URBACT de la Unió Europea.

Mitjançant aquesta iniciativa es va adaptar i transferir a cinc ciutats europees (Nantes, Tallin, Albergaria-a-velha, Poznan i Halmstad) la Xarxa d’Innovació Educativa; un espai de col•laboració on l’administració, docents, famílies, empreses i entitats interactuen i treballen per fomentar projectes innovadors als centres educatius.

I per l’altra, el tinent d’alcade de Transició Ecològica Jordi Mazón ha estat l’encarregat d’exposar com s’està desenvolupant la transferència del projecte energètic Vilawatt a tres ciutats europees (Trikala, Seraing i Nagykanizsa). Aquesta iniciativa, finançada per la Unió Europea a través del programa URBACT-UIA va començar el passat mes de maig.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article