La Policia Local d’ Esplugues ha incrementat durant l'estiu les accions contra sorolls i altres molèsties amb un total de 150 denúncies

Societat.

Entre aquestes el consum d'alcohol a la via pública, menys que l'any passat.
Entre aquestes el consum d'alcohol a la via pública, menys que l'any passat.

La Policia Local d'Esplugues ha incrementat aquest estiu la seva presència en parcs i altres espais públics per minimitzar les molèsties ocasionades per les actituds incíviques d'algunes persones.

I ha realitzat campanyes de control i d'inspecció de locals susceptibles de generar molèsties a l'veïnat. Com a fruit d'aquestes accions preventives, entre juliol i agost s'han interposat un total de 150 denúncies per infraccions a l'ordenança de civisme.

En els mateixos mesos de l'any passat, el nombre d'infraccions denunciades va ser de 243. De les 150 multes d'aquest estiu, 77 han estat per consum d'alcohol en via pública (l'any passat, 102) i 25 per molèsties de sorolls, algunes d'elles a bars.

Destaca també una dotzena de denúncies per entrar de nit a la piscina del parc dels Torrents. D'altra banda, en els mateixos mesos s'han dut a terme sis denúncies relacionades amb drogues i tres detencions.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article