Avui a les 17h al Hub La Piràmide començarà la sisena edició del programa d’incubació de startups tecnològiques Cornellà Open Future

Societat.

Té com a objectiu fer que els vuit projectes admesos aconsegueixin sortir al mercat en tres mesos.
Té com a objectiu fer que els vuit projectes admesos aconsegueixin sortir al mercat en tres mesos. | Arxiu 2020.

Pels emprenedors seleccionats ha estat un llarg camí i ells són el resultat d’una convocatòria d’èxit en la qual es van presentar un total de 34 propostes, xifra que posa de manifest l’interès de moltes persones per obrir-se camí en el món tecnològic amb idees innovadores, tot i les circumstàncies actuals de crisi econòmica.

El Centre d’Empreses Procornellà, depenent de l’empresa municipal de l’Ajuntament de Cornellà, gestiona el COF amb la voluntat de recolzar el talent emprenedor convertint les idees en negocis d’èxit, emparat en la plataforma global Telefònica Open Future i amb el suport d’Open Innovation, SLU (Telefònica).

Els projectes participants són: Sector CNC, Marketplace professionals del metall; Estoko Logístics-as-a-service, magatzems logístics de mercaderies as a service; Mapsi, dedicada a la fabricació de filtres fotònics per a la detecció de gasos i la termografria; Xpolore, plataforma de recolzament per a l’exportació de productes a la Xina; Appolo, APP que connecta empreses del sector audiovisual amb artistes; Shopiendo, Marketplace de productes artesans i locals; Fast Athletics Tech, roba esportiva intel•ligent amb informació mèdica; i per últim, Q-ick, plataforma per a l’elaboració de pressupostos.

Els vuit equips podran gaudir, entre d’altres, de formació específica per startups, tutories i mentories personalitzades amb un grup de professionals que els ajudarà a assolir la maduració del projecte a través de la metodologia d’acceleració Open Future, i d’un espai d’allotjament en el Hub La Piràmide, ubicat en el Viver d’Empreses Procornellà on els participants podran ubicar el www.procornella.cat www.cornella.openfuture.org domicili de les startups i accedir a tots els serveis necessaris per iniciar el negoci (sales de reunió, telèfon personalitzat, serveis de veu i dades, etc..).

El programa està 100% subvencionat i gestionat per l’equip tècnic del Centre d’Empreses Procornellà amb més de 25 anys d’experiència incubant més de 200 iniciatives empresarials anuals. Formar part del COF dóna accés a un programa formatiu especialitzat en incubació de startups amb sessions grupals i individuals.

També dóna accés a una interessant xarxa de contactes, mentors sectorials i esdeveniments i a un espai de treball compartit amb una sèrie de serveis, tot gratuït. Els emprenedors que formen part del programa també tenen accés a la Gestoria del Centre d’Empreses per consultar qüestions legals, mercantils, comptables, fiscals i laborals i també al Punt d’Atenció a Emprenedors.

En definitiva, els 8 equips seleccionats rebran assessorament i formació amb un únic repte: preparar-los per la seva sortida al mercat. D’altra banda, els projectes seleccionats tindran la possibilitat de participar en els “Premis Cornellà Open Future 2021”, i guanyar els diferents guardons en “espècie” valorats en més de 20.000 € que ofereix Procornellà, Telefónica i les entitats que col•laboren en aquesta edició i que són AEBALL, Innobaix, Innolab by Cofidis i Net Mentora.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article