La oposició contra la ampliació unilateral de l’ aeroport del Prat per part del govern espanyol no s’ atura i es mobilitzarà aquest diumenge

Societat.

Gran manifestació del Baix Llobregat contra l’ampliació de l’aeroport aquest diumenge 19 de setembre.
Gran manifestació del Baix Llobregat contra l’ampliació de l’aeroport aquest diumenge 19 de setembre.

La convocatòria de col•lectius ecologistes i veïnals de la comarca serà a les 10 del matí a la plaça de la Vila del Prat per marxar cap a la concentració unitària de Barcelona, cita ineludible aquest diumenge per mostrar el rebuig popular massiu al projecte d’ampliació de l’aeroport del Prat.

Diverses plataformes veïnals, entitats ecologistes i moviments socials han aplegat forces per organitzar una convocatòria que es preveu multitudinària amb presència de gent tot el país.

Ni un pam de terra, plataforma veïnal ecologista del Prat de Llobregat, i SOS Baix Llobregat, plataforma per la defensa del territori de la comarca, convoquen a les 10 del matí de diumenge a la plaça de la Vila del Prat, com a punt de sortida d’una manifestació que sortirà en direcció a la convocatòria unitària que tindrà lloc a Barcelona.

La cita té el suport de diversos col•lectius ecologistes i sindicats de la comarca, així com d’Unió de Pagesos, el punt de trobada a Barcelona serà el carrer Tarragona, entre plaça d’Espanya i plaça dels Països Catalans, a les 12 del migdia.

Abans de sortir en marxa cap a Barcelona, tindrà lloc un breu acte de denúncia de les múltiples amenaces que planen sobre els espais naturals i agrícoles de la comarca, en forma de projectes d’expansió urbanística o d’infraestructures, amb visibilització de les lluites locals de les diferents poblacions del Baix Llobregat.

Sota el paraigua de les plataformes Zeroport i Xarxa per la Justícia Climàtica, centenars de col•lectius veïnals, ecologistes i moviments socials de tot el país criden a una participació massiva a una concentració unitària per expressar l’ampli rebuig social al projecte d’ampliació de l’aeroport i en defensa del clima, la salut i la vida.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article