Avui finalitzaran els treballs de renovació de la línia aèria de Can Güell a Torrelles

Societat.

Endesa es va comprometre després que l’Ajuntament reiterés en diverses ocasions la necessitat de millorar l’estat de la xarxa elèctrica.
Endesa es va comprometre després que l’Ajuntament reiterés en diverses ocasions la necessitat de millorar l’estat de la xarxa elèctrica.

El projecte inclou la substitució dels actuals pals de fusta per torres metàl•liques, més segures, també està previst iniciar en breu el soterrament d’una part del cablejat, un cop l’ACA autoritzi les obres.

Endesa ha informat que durant el temps que s’estiguin realitzant aquests treballs, s’instal•laran grups electrògens que permetran garantir el servei a la ciutadania, tot i que es desconnectaran a la nit per no molestar els veïns i veïnes amb el soroll que produeixen.

Recorden que aquestes millores arriben després de les reiterades reclamacions de l’Ajuntament pel mal estat de la xarxa de Torrelles i els continus talls de llum que pateixen els veïns i les veïnes de la zona.

En una de les reunions trimestrals amb l’Ajuntament, Endesa també es va comprometre a fer millores en el transformador del carrer de les Rovires, a Cesalpina, on està previst substituir el cablejat, millorar la unitat i arranjar l’exterior de l’edifici. En aquest cas, però, encara no hi ha data d’inici de les obres.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article