El Consell de Direcció de l'Administració Territorial de la Generalitat a Barcelona crearà grups de treball per abordar els temes que més preocupen als ajuntaments

Política.

Una imatge de la reunió.
Una imatge de la reunió.

El delegat del Govern a Barcelona, Toni Morral, s’ha reunit amb els directors i directores dels Serveis Territorials dels diferents Departaments de la Generalitat per establir els principals objectius i eixos de treball durant aquesta legislatura.

El delegat ha dit que el Consell de Direcció de l’Administració Territorial de la Generalitat a Barcelona “ha d’ajudar a reforçar la feina transversal i cooperativa que marca el pla de Govern, establint plans de treballs conjunts per abordar els temes que més preocupen als ajuntaments i ens locals”.

Amb aquesta finalitat, el Consell s’organitzarà en grups de treball sobre temàtiques concretes relacionades amb la manca d’habitatge, la gent gran, la situació dels joves o les conseqüències econòmiques i socials generades per la Covid-19. El delegat també ha apuntat la necessitat d’impulsar la revisió de l’organització administrativa de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Morral ha afegit que la Delegació del Govern a Barcelona “ha de ser molt útil aportant informació de qualitat als municipis i captant les necessitats dels ajuntaments per tal que puguin ser ateses per l’Executiu”.

El Consell de Direcció de l’Administració Territorial de la Generalitat a Barcelona es reunirà com a mínim un cop al mes per desenvolupar tota aquesta feina de coordinació i de treball conjunt entre Departaments que permeti “acostar l’acció del Govern al territori”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article