L'alcaldessa de Castelldefels Maria Miranda substitueix a l'exalcaldessa de Gavà Raquel Sánchez com a nova vicepresidenta primera de l’ AMB

Política.

Arxiu.
Arxiu.

La decisió, presa per la presidència de l'ens supramunicipal i publicada aquest 21 de setembre al Butlletí Oficial de la província de Barcelona (BOPB), suposa que Miranda relleva al càrrec a Raquel Sánchez, exalcaldessa de Gavà i actual ministra de transports, mobilitat i agenda urbana del govern dirigit pel president Pedro Sánchez.

A partir d'ara, l'alcaldessa de Castelldefels assistirà a la Junta de Govern i a la Comissió Executiva com a membre de l'equip de govern de l'AMB, a banda de a les reunions del Consell Metropolità i de la Comissió Informativa de Territori (sessions a les que assistia fins ara).

Maria Miranda ha declarat que "és un honor assumir el càrrec de vicepresidenta primera d'una administració que treballa per a un territori amb més de tres milions d'habitants. I que ho fa per implementar politiques que cohesionen les nostres ciutats, a la vegada que lluiten pel mediambient, potencien la mobilitat sostenible o incentiven les accions de promoció d'habitatge assequible a l'àrea".

Cal recordar que entra a l'executiva de l'AMB sense cartera i entre les seves atribucions també està la de substitució, per absència, de la presidència i del vicepresident executiu (l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i l'alcalde de Cornellà, Antonio Balmón, respectivament).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article