Denunciats tres motoristes per destrossar la muntanya circulant per espais restringits de Cervelló

Societat.

Aquest tipus de falta administrativa té consideració de falta greu i les multes oscil•len entre els 300 i els 3.000 euros.
Aquest tipus de falta administrativa té consideració de falta greu i les multes oscil•len entre els 300 i els 3.000 euros.

Mossos d'Esquadra de la Unitat Regional de Medi Ambient (URMA) de la Regió Policial Metropolitana Sud van denunciar administrativament el passat dissabte, 18 de setembre, tres motoristes per infringir la Llei de regulació de l'accés al medi natural a les serres d'Ordal, al municipi de Cervelló.

Els fets van succeir el mateix dia quan una patrulla va observar, durant el seu servei planificat que habitualment es realitza al medi natural, tres motoristes en un corriol estret, de menys d'un metre d'amplada, al terme municipal de Cervelló. Un cop aturats van ser denunciats.

Els Mossos d'Esquadra informen que els vehicles motoritzats únicament poden circular per camins o pistes aptes per a la circulació, d'acord amb el que estableix la normativa específica aplicable.

En concret es prohibeix la circulació de vehicles motoritzats camps a través o fora de les pistes o dels camins delimitats a aquest efecte i pels tallafocs, les vies forestals d'extracció de fusta i els camins ramaders, així com pel llit sec i per la làmina d'aigua dels rius, els torrents i tota mena de corrents d'aigua.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article