Guàrdia Urbana de l’ Hospitalet Mossos i Policia Nacional munten un operatiu cercant irregularitats a establiments només d’ immigrants

Societat.

Més que per cercar irregularitats sanitàries / administratives semblava una batuda per trobar “sense papers”.
Més que per cercar irregularitats sanitàries / administratives semblava una batuda per trobar “sense papers”.

Inspeccions policials conjuntes permeten detectar “irregularitats administratives i sanitàries” a sis establiment, l’ operatiu s’ha desenvolupat en diverses botigues de conveniència i perruqueries de Pubilla Cases i la Torrassa.

En un dispositiu policial conjunt en el qual han participat agents de la Guàrdia Urbana, els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional, a més de la Inspecció de Treball, s’han realitzat inspeccions administratives en sis establiments de l’Hospitalet per presumptes infraccions administratives i sanitàries.

Com a resultat de l’operatiu, que s’ha fet en botigues de conveniència i perruqueries de Pubilla Cases i la Torrassa, s’han detectat diverses infraccions d’estrangeria, per manca de permisos de residència i de treball, i ha estat detinguda una persona per obstaculitzar l’acció policial.

A més, s’han aixecat sis actes d’inspecció després de detectar en aquests establiments infraccions relacionades amb la manca de documentació d’activitats i amb deficiències higièniques. Concretament, en un dels supermercats inspeccionats s’ha intervingut una gran quantitat d’aliments caducats que estaven a la venda.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article