El Parlament rebutja la proposta de resolució de la Comissió d’Interior per a la creació d’un parc de bombers a Vallirana

Política.

La proposta no va tirar endavant.
La proposta no va tirar endavant.

La proposta va comptar amb els vots negatius d’ERC i Junts per Catalunya, l’abstenció de la CUP, i el vot favorable de la resta de grups.

L’alcaldessa Eva Martínez va seguir la discussió i votació de la proposta en directe a les dependències del Parlament de Catalunya, acompanyada de la diputada Rocío García Pérez.

La proposta presentada pel grup parlamentari Socialistes i Units per Avançar, instava el Govern de la Generalitat a crear un nou Parc de Bombers a Vallirana, d’acord al Pla Estratègic de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments del Departament d’Interior per al període 2017-2022, incloent-hi en els pressupostos de l’any 2022 la dotació pressupostària corresponent.

Cal recordar que el ple de l’Ajuntament del 26 de juliol del 2018 va aprovar per unanimitat una moció conjunta de tots els grups municipals demanant la creació d’un parc de bombers a Vallirana, i que de nou, el ple del 29 d’abril de 2021 va aprovar per unanimitat la moció del PSC demanat de nou la creació del parc de bombers.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article