El vicepresident Puigneró exigeix al govern espanyol que doni explicacions sobre la passivitat per a desmuntar els peatges a l’AP-7 i l’AP-2

Política.

La Generalitat si ha començat a desmuntar els seus peatges.
La Generalitat si ha començat a desmuntar els seus peatges.

El vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, ha denunciat “la incapacitat de l’Estat espanyol per fer la seva feina a Catalunya” i ha exigit a l’Estat “que doni explicacions sobre com estan els tràmits” per desmantellar els peatges a AP-7 i A-2 i que iniciï els treballs “com abans millor”.

Puigneró ha fet aquestes declaracions en la visita als treballs que la Generalitat està duent a terme per a desmantellar les cabines de peatges dels carrils centrals a la C-33, a Mollet del Vallès.

Els treballs per a desmuntar els peatges centrals s’estan duent a terme en aquest peatge i als tres de la C-32, Vilassar, Arenys i Santa Susanna, des de l’1 de setembre passat, “des del primer dia” després de la finalització de la concessió d’aquestes autopistes, a diferència del Govern estatal.

En els peatges de l’AP-7 i l’AP-2, “no veiem cap inici d’obres ni cap licitació i això va en detriment de la ciutadania i del trànsit”, ha ressaltat el vicepresident reblant que, “l’Estat, com sempre, va tard a Catalunya”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article