Castelldefels aborda l’ oci nocturn amb una mirada pluridisciplinar

Política.

Creada una comissió per minimitzar les incidències relacionades amb l'oci nocturn i generar actuacions segures, saludables i alternatives al model actual.
Creada una comissió per minimitzar les incidències relacionades amb l'oci nocturn i generar actuacions segures, saludables i alternatives al model actual.

En declaracions de Jordi Maresma, 1r Tinent d'alcalde i regidor de Participació Ciutadana i Mediació, aquest assegurava que "des del govern municipal estem convençuts que la resposta als botellots ha de ser integral i no només policial."

I reblava, "hem creat aquesta comissió per cercar solucions que ajudin a millorar la convivència a l'espai públic i que alhora ens permeti abordar d'altres mancances amb una mirada pluridisciplinar."

Donar resposta i solucions a la problemàtica derivada de l'oci nocturn a Castelldefels, principalment a l'espai públic de la ciutat. Amb aquesta finalitat, el passat 23 de setembre es va constituir i presentar a l'Ajuntament la Comissió d'Oci Nocturn, que neix amb l'objectiu d'enfocar la complexitat de l'oci nocturn des de la transversalitat i generar actuacions conjuntes que contribueixin a millorar la problemàtica derivada de l'oci nocturn.

Amb la voluntat de trobar objectius comuns per tal d'operar en intervencions on es vegin reflectides totes les mirades dels diferents serveis, la comissió, integrada per diferents àrees i departaments municipals, aposta per un treball des de la transversalitat: Participació Ciutadana (Servei d'Intervenció per la convivència a l'Espai Públic, Servei de Mediació Ciutadana), Policia Local (Agents Cívics), Via Pública i Medi Ambient, Cultura i Joventut, Esports, Igualtat, Serveis Socials, Salut i Educació.

En aquest context, la constitució de la comissió va comptar amb la participació de l'alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, així com dels regidors i regidores de Participació Ciutadana, Cultura i Educació, Jordi Maresma; de Governació i Seguretat, Jordi Planell; de Joventut, Clara Quirante; de Salut i Igualtat, Lourdes Armengol; de Medi Ambient, Rosa Pla; i d'Esports, Nico Cerpa.

D'aquesta manera, la comissió treballarà per millorar l'eficàcia i eficiència de les actuacions relacionades amb l'oci nocturn i generar actuacions segures, saludables i alternatives al model de l'oci nocturn actual.

En aquesta línia es crearan dos grups de treball específics que se centraran en dues línies d'actuació concretes com generar alternatives d'oci saludable, alhora que crear espais segurs i lliures de violències

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article