Creu Roja rep 3.000€ des de Sant Boi per a la campanya d'ajuda a les persones afectades pel volcà de La Palma

Societat.

L'Ajuntament crida la ciutadania a fer també donatius a la campanya a títol particular.
L'Ajuntament crida la ciutadania a fer també donatius a la campanya a títol particular.

L'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, i la tinenta d'Alcaldia de Ciutat Educadora i regidora de Cooperació, Solidaritat i Pau, Alba Martínez, han lliurat simbòlicament el donatiu a Mari Carmen Márquez i Sergi Salvador, representants de la Creu Roja local.

En paral•lel, l'Ajuntament ha fet una crida a la ciutadania de Sant Boi perquè participi en la campanya "Ajuda a les persones afectades pel volcà de La Palma" fent donatius mitjançant les diferents vies disponibles per a aquesta finalitat.

Els donatius es poden fer al web de Creu Roja i mitjançant 'bizum' o transferència als comptes corrents de diferents entitats bancàries (Santander, BBVA, Caixabank, Banc Sabadell, Bankinter, B. Cooperativo i Triodos), o bé per SMS (enviant la paraula AJUDA als números 28092, 38088 o 38092 per a aportacions d'1,20, 3 i 6 euros, respectivament).

L'Ajuntament i les entitats organitzadores de Barrejant, la Trobada de la Solidaritat de Sant Boi, també destinaran a la campanya la recaptació per la venda de 200 bosses amb la nova imatge gràfica Sant Boi Compromesa.

Al preu de 5 euros, aquestes bosses estaran a disposició de les persones assistents als actes de la programació de Barrejant dels dies 1 i 2 d'octubre. Creu Roja ha iniciat una campanya solidària davant la situació creada per l'erupció del volcà Cumbre Vieja, a La Palma.

Els Equips de Resposta Immediata en Emergències (ERIE) de Creu Roja i tot el voluntariat de l'illa treballen a la zona en coordinació amb les autoritats en tasques de suport a albergs, logística, atenció sanitària d'emergència, atenció psicosocial i cerca i salvament. Hi ha 300 persones allotjades als albergs gestionats per Creu Roja.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article