El Delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona pren nota de les demandes d’ Esplugues

Política.

El delegat continua visitant el territori per compartir agendes de treball en temes prioritaris per als municipis.
El delegat continua visitant el territori per compartir agendes de treball en temes prioritaris per als municipis.

L'alcaldessa d'Esplugues, Pilar Díaz, ha transmès al delegat territorial del govern de la Generalitat a Barcelona, Antoni Morral, diversos projectes pendents al municipi que són competència de l'administració autonòmica, com l'arribada de la línia L3 del metro, la construcció d'una residència geriàtrica o l'ampliació del CAP Lluís Millet. 

El llistat de temes pendents que s'han tractat a la trobada han estat l’ arribada de la línia L3 de metro al centre d'Esplugues i a l'Hospital Sant Joan de Déu, així com la línia R3 de Rodalies (de Cornellà fins a Zona Universitària de Barcelona, passant per Esplugues). Aquests projectes estan inclosos al Pla Director d'Infraestructures (PDI) 2011-2020 de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM).

La construcció d'un centre d'atenció primària (CAP) a Can Clota i ampliació del CAP Lluís Millet, inclòs un servei de rehabilitació que eviti que la gent del barri Centre hagi d'anar a Cornellà, una residència per a la gent gran al municipi, i la construcció de la residència per a persones amb pluridiscapacitats, els terrenys dels quals a Ca n'Oliveres els va cedir l'Ajuntament a la Generalitat el 2006.

La millora de l'accessibilitat a les escoles Folch i Torres i Lola Anglada, per garantir la mobilitat d'alumnes amb diversitat funcional, uns nous jutjats al sector de Sant Llorenç, a prop de la comissaria dels Mossos d'Esquadra, projecte que forma part dels plans de la conselleria de Justícia, a banda d’ una subvenció per a la construcció del nou Auditori.

Per a l'alcaldessa, la reunió "ha estat positiva i agraïm la mà estesa de la Generalitat per intentar complir antics compromisos amb la ciutat, com el nou ambulatori, la futura residència de Ca N'Oliveres o les parades de la línia L3 de metro. Nosaltres estarem a sobre per tal que donin una resposta real i àgil a les necessitats dels veïns i les veïnes d'Esplugues".

El delegat ha explicat que la reunió ha estat molt positiva per compartir agendes de treball en temes prioritaris per a la ciutat i ha destacat "la generositat d'Esplugues perquè és un municipi ancorat en una realitat metropolitana disposat a acollir equipaments d'interès no només municipal".

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article