Quatre empreses del Baix Llobregat participen a la 5a edició de Comerç 21 que fomentarà la competitivitat de 47 comerços i empreses de serveis de Barcelona

Economia.

Està impulsat per la Diputació i Pimec amb el suport dels ajuntaments.
Està impulsat per la Diputació i Pimec amb el suport dels ajuntaments.

Aquesta setmana es va donar el tret de sortida d’una nova edició del programa Comerç 21, impulsat per la Diputació de Barcelona i Pimec, en la que participen 47 comerços i empreses de serveis, amb l’objectiu de fomentar la seva competitivitat.

L’acte d’inauguració de la cinquena edició de Comerç 21 va anar a càrrec del diputat de Comerç de la Diputació de Barcelona, Óscar Sierra, i del president de PIMEComerç Alejandro Goñi.

Gràcies a aquest programa, els comerços i empreses de serveis seleccionades podran beneficiar-se del suport de tècnics especialistes en àrees com economia, model de negoci, comunicació i màrqueting per a la implementació de la diagnosi i del pla de millora individualitzat.

Així els comerços estaran acompanyats del personal tècnic dels municipis on estan ubicats els comerços participants del procés de selecció.

Durant la inauguració, el diputat de comerç de la Diputació, Òscar Sierra, va destacar que «és responsabilitat de l’administració vetllar pel present de les persones i aportar tot el capital, coneixement i experiència per tal de maximitzar les oportunitats que se’ns presenten i preveure i aportar eines per minimitzar efectes no desitjats».

I va afirmar a més que «aquest projecte representa una oportunitat de col•laboració públicoprivada, però també una oportunitat pel territori. Des de les administracions, podem desenvolupar polítiques públiques adients a millorar el teixit comercial dels nostres pobles i ciutats, millorar la qualitat dels establiments que formen part d’aquest teixit».

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article