La falta de l'índex preceptiu impedeix que l'AMB pugui aprovar definitivament les àrees d'habitatge tens a sis localitats del Baix Llobregat

Societat.

Una imatge aèria de l' AMB.
Una imatge aèria de l' AMB.

En concret al Papiol Torrelles Cervelló Corbera Sant Climent i Santa Coloma de Cervelló.

El Consell Metropolità ha instat el Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya a elaborar un índex de referència de preus de lloguer dels habitatges en vuit municipis de la metròpolis de Barcelona per tal de desencallar l'aprovació definitiva d'àrees d'habitatge tens a aquestes poblacions. 

En aquestes localitats, la Generalitat de Catalunya encara no ha fet constar l'índex de referència de preus de lloguer dels habitatges d'acord amb la resolució TES/2318/2020.

La manca d'aquest índex va donar peu a dues al•legacions que afecten els municipis esmentats i impedeixen que l'AMB pugui aprovar definitivament les respectives àrees d'habitatge tens fins que la Generalitat no elabori l'índex degudament.

Cal remarcar que dimarts, el Consell Metropolità va aprovar la declaració definitiva d'àrees d'habitatge tens a sis altres municipis: Begues, l'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Molins de Rei, la Palma de Cervelló i Cerdanyola del Vallès.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article