L’associació UniDiversia i CCOO Baix Llobregat ofereixen formació a Cornellà sobre digitalització per a persones vulnerables

Societat.

Aquest curs sobre bretxa digital està destinat a col•lectius de persones amb un alt grau de vulnerabilitat.
Aquest curs sobre bretxa digital està destinat a col•lectius de persones amb un alt grau de vulnerabilitat.

Les seves característiques són les següents: data d'inici i de matrícula: 5 d'octubre i finalització: 2 de desembre, dimarts i dijous, de 16.00 a 17.30 a Carretera d'Esplugues, 68 Cornellà (seu de CCOO BLLAPAG), totalment gratuït o el contacte: www.unidiversia.com i info@unidiversia.com

L'associació UniDiversia organitza un curs gratuït de domini de les eines digitals a la seu de Cornellà de CCOO Baix Llobregat – Alt Penedès – Anoia – Garraf.

Es tracta de la primera acció formativa arran del conveni col•laboració recentment acordat entre ambdues entitats. de Cornellà de Llobregat.

El conveni UniDiversia-CCOO té com a objectiu establir les bases per a la col•laboració en l’organització d'activitats educatives destinades a col•lectius com el de persones migrants, facilitar la seva integració i lluitar per la igualtat d'oportunitats a través de l'aprenentatge de llengües i de l'alfabetització digital.

UniDiversia (que es defineixen com “escola de llengües amb valors”) desenvoluparà la formació a les instal•lacions de CCOO, amb equipaments i mitjans tècnics del propi sindicat.

Es tracta d’un primer pas per començar a dominar les eines digitals necessàries per, a continuació, poder estudiar llengua amb la mateixa associació.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article