Sant Boi ha participat en el I Fòrum de Municipis Certificats en Igualtat de Gènere

Societat.

Sant Boi ha participat al I Fòrum de Municipis Certificats en Igualtat de Gènere amb el distintiu SG City 50-50.
Sant Boi ha participat al I Fòrum de Municipis Certificats en Igualtat de Gènere amb el distintiu SG City 50-50.

La trobada ha permès a càrrecs electes i equips tècnics dels governs locals compromesos amb la igualtat debatre i intercanviar bones pràctiques i coneixements per avançar cap a l'Agenda Local Feminista.

La regidora d'Igualtat i Drets Socials de l'Ajuntament de Sant Boi, Sensi Domínguez, ha intervingut a la taula rodona "Reptes feministes dels Governs Locals", juntament amb l'alcalde de Cornellà, Antoni Balmón, i la 3a tinenta d'Alcaldia de l'Ajuntament de Castelldefels, Lourdes Armengol.

A la seva intervenció, Sensi Domínguez ha destacat com a bona pràctica de l'Ajuntament de Sant Boi la figura innovadora de les antenes d'igualtat.

Des de 2018, un grup de persones de l'organització municipal amb formació específica en temes d'igualtat col•la boren per estendre la transversalitat de gènere a les polítiques i serveis municipals dels diferents àmbits. Sant Boi també ha coordinat al Fòrum la comissió de treball sobre Lideratge i apoderament econòmic de les dones.

El Fòrum de Municipis Certificats en Igualtat de Gènere SG City 50-50 organitzat per l'associació Forgender Seal s'ha celebrat a l'espai La CIBA de Santa Coloma de Gramenet en format mixt híbrid i presencial.

El Distintiu per la igualtat de gènere és el primer segell de qualificació i reconeixement públic a favor de la igualtat de gènere en l?àmbit municipal.

L'Ajuntament de Sant Boi, municipi referent en polítiques de gènere i igualtat, va ser un dels primers a obtenir-lo, a finals de 2019, amb el nivell 'capdavanter' (el màxim dels tres nivells previstos: inicial, avançat i capda vanter).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article