Empresonat per robar amb violència a dos menors d’ Esplugues

Societat.

L'arrestat, amb 18 antecedents policials anteriors, va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.
L'arrestat, amb 18 antecedents policials anteriors, va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.

Mossos d'Esquadra de la comissaria d'Esplugues de Llobregat van detenir, el dijous 30 de setembre, un jove de nacionalitat espanyola, de 19 anys i veí de Barcelona com a presumpte autor de dos robatoris amb violència i intimidació i un delicte de lesions a Esplugues de Llobregat.

La investigació es va iniciar a començaments del mes de setembre quan els investigadors van tenir coneixement d'un robatori amb violència i intimidació a Esplugues de Llobregat.

Cap a les 16 hores, un jove va empènyer pel darrere la víctima, un menor d'edat que caminava pel carrer, el va fer caure al terra i el va amenaçar amb un ganivet per tal d'endur-se el telèfon mòbil.

Al dia següent, els investigadors van tenir coneixement d'un segon robatori violent. Cap a les 16 hores, en un parc del municipi, un jove havia intimidat un menor d'edat amb un ganivet amb la intenció d'endur-se el telèfon mòbil.

Gràcies a les gestions d'investigació, els agents van aconseguir identificar el presumpte autor dels fets i finalment, el 30 de setembre, el van detenir.

Cal esmentar que l'arrestat, durant els darrers mesos, va ser detingut en tres ocasions en incidents a altres municipis on havia utilitzat un ganivet i havia ferit amb una arma blanca, diverses vegades, una de les seves víctimes.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article