La Fundació 'la Caixa' aporta 10.000€ a l'Ajuntament de Esplugues per destinar-los al Centre Municipal de Distribució d'Aliments

Societat.

Instant protocol•lari de la entrega del xec.
Instant protocol•lari de la entrega del xec.

L'acte de lliurament s'ha fet amb la presència de l'alcaldessa d'Esplugues, Pilar Díaz, i la directora del centre d'institucions de CaixaBank a Barcelona, Patricia Trillo.

L'Ajuntament d'Esplugues va obrir l'any passat el CMDA per cobrir les necessitats d'alimentació de les persones més vulnerables del municipi.

Actualment, són unes 400 les famílies que reben periòdicament productes bàsics (arròs, pasta, cereals, llegums, llet, oli...), que procedeixen del Fons d'ajuda europea a les persones més desfavorides (FEAD), de la Fundació Banc dels Aliments i de la donació de particulars, empreses i campanyes de recaptació.

Patricia Trillo ha recordat que "fruit de la col•laboració entre la Fundació 'la Caixa' i CaixaBank, el 2020, es va donar suport a més de 8.500 projectes de prop de 7.000 entitats socials de tot el país. Han estat, majoritàriament, projectes que aporten solucions en l'àmbit de la malaltia, la discapacitat, l'exclusió social, la pobresa infantil, els grans i l'envelliment".

I ha afegit que "els empleats de CaixaBank tenim la gran satisfacció de saber que els beneficis de la nostra tasca diària reverteixen a la societat a través de la Fundació 'la Caixa' en projectes com el que avui s'ha presentat".

Per a l'alcaldessa, Pilar Díaz, "la Fundació 'la Caixa' fa una tasca importantíssima donant suport a projectes i programes desenvolupats per entitats. És un gran orgull que hagi posat el seu focus en el Centre Municipal d'Aliments, impulsat des del nostre Ajuntament amb la col•laboració del voluntariat. Tot plegat demostra que sumant esforços diversos podem fer créixer iniciatives perquè ningú no es quedi enrere".

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article