"Estels per la Pau" celebra la seva 8ª edició a Castelldefels desprès del parèntesi forçat per la pandèmia

Societat.

Aquest esdeveniment va rebre més de 4.000 persones el 2019.
Aquest esdeveniment va rebre més de 4.000 persones el 2019.

El 2020 no van poder celebrar-lo presencialment donades les restriccions pel COVID19, però aquest 2021 asseguren des de la organització que, “estem molt contents de poder tornar a trobar-nos amb tots els assistents i volar estels tots junts.”

A través de diferents activitats, a "Estels per la Pau" es pretén compartir amb les famílies un espai de solidaritat on “reclamar la pau al món, l'entesa entre pobles, la justícia social i el diàleg per a la convivència.”

Des de les 11:00h del matí i fins a les 19:00h, es podrà gaudir a la Platja de Castelldefels, concretament a la Plaça de les Palmeres, de volades d'estels gegants, tallers infantils perquè els nens i nenes facin els seus propis estels, música, inflables, circ, màgia, zumba, contacontes i molt més.

Aquest 2021 l'objectiu del festival és donar suport al programa "Superant limitacions i desigualtats en l'educació infantil i primària provocades per la pandèmia de la COVID-19. Madriz, Nicaragua" de la Fundació Fabretto amb la col•laboració de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament. L’ esdeveniment es farà a la Plaça de les Palmeres de Castelldefels el diumenge 17 d'octubre de 2021 d'11:00h a 19:00h.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article