L’exconseller Josep Rull va presentar el seu primer llibre a la Biblioteca Ca l’Altisent de Sant Climent

Política.

Rull i Sierra durant l' acte.
Rull i Sierra durant l' acte.

L’exconseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, visitava el municipi per tal de presentar el seu primer llibre, “1 dia d'octubre i 2 poemes: quan l'esperança venç la por”.

En primer lloc Rull era rebut a l’Ajuntament on signava al Llibre d’Honor del municipi, al seu parlament, l’alcalde, Isidre Sierra, destacava que l’exconseller era la primera personalitat que signava en el segon volum del Llibre d’Honor del consistori inaugurant-lo.

Destacava que el primer volum va ser signat per primera vegada per un polític també represaliat per l’Estat, el president Josep Tarradellas.

Rull visitava la Biblioteca Ca l’Altisent i allà oferia una xerrada al voltant del seu llibre davant d’un auditori que va omplir la sala mantenint les mesures COVID-19.

En ell, l’exconseller reflecteix des de la seva visió personal en primera línia un moment històric per a Catalunya com va ser l’1 d’octubre del 2017 i les conseqüències que va tenir. En paraules del Josep Rull, “el llibre vol suposar un clam per no defallir en l’anhel d’aconseguir la independència de Catalunya”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article