La nova alcaldessa de Sant Joan Despí reestructura el govern municipal

Política.

El nou equip de govern continuarà format pels 11 regidors i regidores del grup municipal del PSC i els 2 de SJD En Comú, d'un total de 21 edils.
El nou equip de govern continuarà format pels 11 regidors i regidores del grup municipal del PSC i els 2 de SJD En Comú, d'un total de 21 edils.

Un cop escollida divendres com a nova alcadessa de Sant Joan Despí, Belén García ha signat aquest dilluns el decret de delegacions competencials dels regidors i les regidores que, des d'ara, conformen l'equip de govern de l'Ajuntament de la ciutat.

La nova alcaldessa ha reorganitzat l'estructura del govern municipal "fent els canvis necessaris pel bon funcionament del govern" al qual qualifica d' "eficient i experimentat", i que manté l'organització en tres grans àrees de gestió: Territori, Espai Públic i Medi Ambient; Serveis a les Persones; i Governança i Desenvolupament Local.

L'Alcaldia assumeix la coordinació de la regidoria d'Igualtat i Polítiques LGTBI i de la nova de Relacions Institucionals per, d'una banda, seguir treballant amb intensitat en les polítiques d'igualtat.

I d'una altra, generar sinèrgies i recursos per continuar "fent de Sant Joan Despí, una ciutat que mira al futur, amb serveis públics de qualitat, generadora d'oportunitats, i sempre amb les persones i el medi ambient com a prioritats".

Belén Garcia Alcaldessa-presidenta de la Corporació. I. ÀREA DE TERRITORI, ESPAI PÚBLIC I MEDI AMBIENT. Presidència: Cristian Rastrojo, tinent d'alcaldia. II. ÀREA DE SERVEIS A LES PERSONES. Presidència: Àlex Medrano, tinent d'alcaldia. III. ÀREA DE GOVERNANÇA I DESENVOLUPAMENT LOCAL. Presidència: Judith Riera, tinenta d'alcaldia.

Alcaldia: Belén García, alcadessa-presidenta de la Corporació. En depenen directament les regidories de: Igualtat i Polítiques LGTBI: tinenta d'alcaldia, Judith Riera (PSC). Relacions Institucionals: tinent d'alcaldia, Antoni Poveda (PSC).

Àrea de Territori, Espai Públic i Medi Ambient: Cristian Rastrojo (PSC), primer tinent d'alcaldia, i president de l'àrea que gestiona les polítiques de planejament urbanístic i espai públic, així com les polítiques de sostenibilitat ambiental i mobilitat urbana, a més de les d'habitatge.

Depenen d'aquesta àrea les següents regidories: Via Pública: regidor, Julio Jiménez (PSC). Benestar Animal, Espais Naturals i Parc Agrari: regidor, Ginés Ros (PSC).

Àrea de Serveis a la Persona: Àlex Medrano (PSC), tinent d'alcaldia, és el president de l'àrea que gestiona les polítiques de cultura, joventut, esport, turisme, dinamització associativa, educació, polítiques socials, diversitats, cooperació, gent gran i sanitat.

Compta amb les regidories de: Cultura, Joventut, Promoció Associativa i Turisme: tinent d'alcalde, Àlex Medrano (PSC). Esports: tinent d'alcaldia, José Carlos García (PSC). Educació, Infància i Famílies: regidora, Núria Ros (PSC). Gent Gran: tinenta d'alcaldia, Francesca Estradé (PSC).

Sanitat: regidora, Eugenia Sánchez (PSC). Polítiques Socials, Comunitàries i Diversitats: tinenta d'alcaldia, Margi Gual (SJD En Comú). Cooperació i Solidaritat: regidor, Antoni Pérez (SJD En Comú).

Àrea de Governança i Desenvolupament local: Judith Riera (PSC), tinenta d'alcaldia i presidenta de l'àrea que gestiona els serveis generals propis de l'Ajuntament, la seguretat i les polítiques de transparència, de promoció econòmica, d'ocupació i de comerç. Inclou les regidories de: Recursos Humans: tinent d'alcaldia, Cristian Rastrojo (PSC).

Seguretat Ciutadana i Convivència: tinent d'alcaldia, José Carlos Romero (PSC). Transparència, Bon Govern i Participació: tinenta d'alcaldia, Judith Riera (PSC) Promoció Econòmica i Ocupació: tinenta d'alcaldia, Judith Riera (PSC) Comerç, Consum i Mercats Municipals: tinenta d'alcaldia, Francesca Estradé (PSC).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article