Vallirana també planta cara al projecte de la línia de molt alta tensió que vol trinxar el Baix Llobregat

Política.

Vallirana segueix el camí de Begues que també va aprovar una moció semblant.
Vallirana segueix el camí de Begues que també va aprovar una moció semblant.

Cal destacar que es van presentar inicialment les mocions per separat, JxV i ECP per una banda, i ERC per una altra, dues mocions sobre el rebuig a la instal•lació de línies elèctriques a partir del projecte de construcció d'una línia de transport d'alta tensió (MAT) d'energies renovables d’Alcover fins a la subestació elèctrica de Begues de Vallirana, i per tant amb afectació al municipi. Finalment es va consensuar una única moció presentada per les 3 formacions que va ser aprovada per unanimitat.

Un dels punts aprovats en la sessió plenària d’octubre va ser la modificació de l’ordenança 13 relativa a les zones d’aparcament públic regulat per adaptar-la a la remodelació del carrer Major.

Aquest punt es va aprovar amb els vots favorables de totes les formacions excepte l’abstenció de Vallirana Et Tu. Aquesta modificació permetrà fer la senyalització vertical de tots els espais d’estacionament: zones blaves d’1 i 2 h, zones exprés de 15 minuts, d’accés a les farmàcies, per a vehicles de persones en mobilitat reduïda, per a motocicletes i zones de càrrega i descàrrega.

La resta del ple, de 4 hores i mitja de duració, va aprovar tots els punts excepte la moció presentada per En Comú Podem (ECP), Junts per Vallirana (JxV) i Esquerra Republicana (ERC) sobre la gestió pública.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article