Convocats els concursos de dibuix i fotografia de la Setmana de la Lactància 2021 de l’ Hospital de Martorell

Salut.

Les bases del concurs completes a la web de la FHSJDM.
Les bases del concurs completes a la web de la FHSJDM.

Un any més, la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) convida a la ciutadania, grans i petits, a participar als concursos de dibuix i fotografia que organitza en motiu de la Setmana de la Lactància Materna 2021. Tots els treballs han d'estar relacionats amb l'alletament matern i es pot participar fins el proper 19 d'octubre.

Els premis seran 50€ en material per pintar pel dibuix seleccionat i 200€ en un pack per a la cura de la mare i nadó per a la millor fotografia. Les obres finalistes es podran veure a l'entrada del centre hospitalari. Podeu trobar les bases per participar-hi a la web de la FHSJDM.

VII Concurs de fotografia FHSJDM - Setmana de la Lactància Materna 2021, com ja va sent tradició, la FHSJDM convoca el concurs de fotografia durant la Setmana de la Lactància Materna.

Hi pot participar qualsevol persona major de 16 anys. I per fer-ho, cal enviar una fotografia que tingui com a temàtica l'alletament matern, en format digital jpg amb una mida màxima de 10 Mb a la direcció de correu electrònic: semlacmat@martorell.es

III Concurs de dibuixos FHSJDM - Setmana de la Lactància Materna 2021, per a l'edició d'enguany, la FHSJDM torna a convidar a infants i adolescents a fer una obra relacionada amb la lactància materna. Està adreçat als menors de 18 anys. El dibuix s'ha de presentar en format digital jpg amb una mida màxima de 10Mb a la direcció de correu electrònic: semlacmat@martorell.es

La Setmana de la Lactància Materna 2021 és una activitat organitzada per la FHSJDM juntament amb l'ASSIR Baix llobregat Nord – Atenció Primària Costa de Ponent i compta amb el suport dels Ajuntaments del Baix Llobregat nord: Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article