El Camí del Mar de Viladecans serà els diumenges només per als vianants i els ciclistes

Societat.

L’activitat començarà el diumenge 17 d’octubre i s’allargarà fins al maig.
L’activitat començarà el diumenge 17 d’octubre i s’allargarà fins al maig.

L’Ajuntament tornarà a reservar per als vinents i ciclistes el Camí del Mar (entre l’autopista C-32 i l’autovia C-31). Els diumenges al matí, entre les 9 i les 14 hores, es tallarà el pas als vehicles de motor.

Aquesta activitat començarà el diumenge 17 d’octubre i s’allargarà fins al mes de maig amb l’objectiu de donar més espai a les persones per caminar o anar en bicicleta.

D’aquesta manera, es fomenten els hàbits saludables i alhora es permet gaudir de l’entorn agrari i natural del municipi, la circulació dels vehicles els diumenges al matí es recuperarà quan torni l’època de més ús de la platja.

Aquesta activitat per cedir espai a la ciutadania que es va posar en marxa amb la pandèmia es va recuperar el setembre passat, una vegada finalitzada la temporada de platges i coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Europea com acció per sensibilitzar sobre la mobilitat.

El tall a la circulació de vehicles començarà a la rotonda davant de Viladecans The Style Outlets amb el carrer de Marie Curie i s’estendrà fins a la carretera de València i la platja, a la qual s’entrarà pel camí de La Pineda, que normalment està tancat.

Aquesta mesura facilitarà a la població no només mantenir el distanciament social necessari, sinó també apropar-se. Aquests talls, que estaran degudament senyalitzats i amb la presència de la Policia Local, no impediran la circulació de cotxes per la carretera B-204 cap a la B-210 en el tram de la rotonda en ambdós sentits, cap a Gavà i cap a Sant Boi.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article