Un mural sobre la mobilitat i la natura a Sant Joan Despí llueix un dels passos sota la B-23

Cultura.

Aquestes i altres il•lustracions han omplert d'art i de color el gris formigó de sota el pont de l'autovia B-23 al carrer de Francesc Macià.
Aquestes i altres il•lustracions han omplert d'art i de color el gris formigó de sota el pont de l'autovia B-23 al carrer de Francesc Macià.

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha decorat amb un mural de grans dimensions el pas sota l'autovia B-23 al carrer de Francesc Macià.

El mural, que ocupa 600 metres quadrats, està protagonitzat per diferents animals i evoca conceptes com la mobilitat, el medi ambient i la natura.

El mural és obra dels Twee Muizen, un duo d'artistes format per la Cris i el Denís que han creat l'obra amb motiu de la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2021, celebrada al mes de setembre.

Els Twee Muizen han plasmat un món de personatges onírics carregats de creativitat com si fossin sortits d'un conte i inspirats en els animals que poden viure en l'entorn natural més proper, com el riu Llobregat o el Parc Agrari.

Personatges que uneixen conceptes com la mobilitat i el medi ambient. Així, trobem un eriçó que utilitza un patinet, un ànec que va en bicicleta, gossos que es desplacen en barca.

Els colors escollits, amb gammes cromàtiques en harmonia amb l'entorn, com el verd o el marró, acaben definint un espai sortit d'un conte.

Els artistes Twee Muizen, amb els seu estil característic i personal, han realitzat gran part del seu treball a Amsterdam, i des de fa tres anys, despleguen la seva creativitat a Barcelona, on van crear el seu estudi, taller i galeria. Els seus murals es poden veure a ciutats com Barcelona o Oviedo.

El mural sota el pont de la B-23 és una nova mostra d'art urbà a Sant Joan Despí, on hi ha intervencions artístiques en altres punts de l'espai públic.

Una de les darreres va ser la instal•lació, l'any 2019, d'un mural, al carrer del Bon Viatge amb la plaça de l'Ermita, dedicat a la figura de l'arquitecte Josep Maria Jujol en commemoració del 140 aniversari del seu naixement.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article