Quatre empreses del Baix Llobregat obtenen el Distintiu de garantia de qualitat ambiental

Economia.

L’ecoetiqueta catalana disposa actualment de 30 categories diferents entre productes, serveis, allotjaments turístics i vehicles.
L’ecoetiqueta catalana disposa actualment de 30 categories diferents entre productes, serveis, allotjaments turístics i vehicles.

Aquest sistema voluntari certifica i permet identificar aquells productes i serveis que compleixen amb uns requisits ambientals establerts i que van més enllà de la normativa vigent.

Entre les noves certificacions hi ha les de dues empreses que han obtingut el Distintiu de garantia de qualitat ambiental per a la categoria Flotes de vehicles.

Es tracta de les empreses Autocares Canals, S.A., i Autocares Congosto, S.L. ambdues ubicades a Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat), i que han certificat les seves flotes de transport col•lectiu de passatgers.

Amb aquestes dues noves incorporacions, actualment ja són 74 les flotes de vehicles de tot Catalunya que disposen del Distintiu de garantia de qualitat ambiental.

Aquesta categoria del Distintiu està orientada a contribuir a la reducció de les emissions de contaminants de ciutat (bàsicament PM10 i NO2), provinents del transport, promoure l’ecoeficiència i la sostenibilitat ambiental en la planificació, projecció i gestió de la mobilitat, especialment en entorns urbans, i afavorir la reducció de les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle dels vehicles.

L’empresa Soler i Sauret, S.A., ubicada a Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat), ha certificat el servei del seu taller de vehicles. Amb aquesta nova incorporació, ja són 14 els tallers de Catalunya que disposen d’aquesta certificació.

Finalment, Industrias Ramon Soler, S.A., de Sant Joan Despí (Baix Llobregat), ha certificat els seus sistemes d’estalvi d’aigua, i la Fundació Privada Ilersis, de la ciutat de Lleida (Segrià), dedicada a la integració social i educativa de persones amb discapacitats psíquiques o de col•lectius amb risc d’exclusió social, els seus envasos i embalatges de fusta.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article