El delegat del Govern de Barcelona torna al Baix Llobregat visitant Molins de Rei i Sant Vicenç dels Horts

Política.

Una imatge de la rebuda a Molins de Rei.
Una imatge de la rebuda a Molins de Rei.

Dimecres 20 d’octubre, l’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, i el primer tinent d’alcalde, Ramon Sánchez, han rebut a la casa de la vila el delegat del Govern a Barcelona, Antoni Morral i Berenguer.

La visita s’ha iniciat amb un breu acte institucional a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Molins de Rei, on el delegat ha signat al Llibre l'Honor de la vila.

A més, han pogut intercanviar impressions sobre la reforma duta a terme a la Sala de Sessions, així com de la història de la casa de la vila i com l’any 2003, Molins de Rei va passar de 17 a 21 regidors degut a l’increment del padró d’habitants.

Després de l'acte, l'alcalde, el primer tinent d’alcalde i el delegat s’han reunit per compartir agendes de treball en temes que són prioritat per al Govern municipal.

Cal destacar dos d’ells que són responsabilitat del Govern de la Generalitat de Catalunya, el desdoblament de la C-1413 i l’addenda al conveni de col•laboració entre l’Ajuntament i la Generalitat per a una nova la residencia per a gent gran, condició imprescindible per a prosseguir amb el projecte.

Per altra banda, també s’ha presentat al delegat el projecte de creació del Centre d’Art i Cultura del Renaixement al Palau de Requesens a l’espera de poder presentar-lo a la consellera de cultura.

Aquesta trobada forma part del programa de treball del delegat per conèixer directament l’actualitat territorial de la demarcació de Barcelona i, en concret, la de Molins de Rei.

Pel que fa a la visita a Sant Vicenç, Morral s'entrevistava amb l'alcalde Miguel Comino, després de visitar la Casa de la Vila i signar el Llibre d'Honor, s'han reunit per parlar de diversos temes de l'actualitat municipal.

En concret es va tindre una reunió de treball sobre la futura residència de gent gran, diferents projectes de reinserció laboral al municipi i vàries millores d’instal•lacions i nous espais municipals.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article