El conseller d’ Empresa posa com a exemple emprenedor l’ empresa baixllobregatina Silence impulsora de la motocicleta elèctrica

Emprenedors.

Silence té la fàbrica a Esplugues i les oficines a Sant Boi.
Silence té la fàbrica a Esplugues i les oficines a Sant Boi.

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, ha presidit aquesta la presentació del model S04, de l’empresa Silence, el primer cotxe elèctric urbà fabricat per la companyia catalana.

En el marc de la presentació, el conseller ha destacat “la importància pel país de comptar amb una empresa catalana com Silence al capdavant d’un sector estratègic com el de la mobilitat verda”.

Segons ha destacat Torrent i Ramió, “La transició al vehicle elèctric és un pas imprescindible en la lluita contra el canvi climàtic i en la generació de ciutats més saludables”, tot afegint que “és també una gran oportunitat per a nous projectes empresarials”.

En aquest context, el conseller ha destacat “la rellevància”, de la presentació del Silence S04 i de l’intercanviador de bateries, “dos projectes innovadors que refermen Silence com a referent de la transició al vehicle elèctric”.

El S04 de Silence és el primer cotxe elèctric de la companyia catalana, dissenyat i desenvolupat íntegrament a Barcelona; una proposta 100% elèctrica per a la mobilitat urbana.

Silence també ha presentat el primer intercanviador de bateries d’Europa, que estarà operatiu a principis de 2022, l’intercanviador permet eliminar el temps de recàrrega i rebaixar un 40% el cost de compra del vehicle.

La presentació ha comptat també amb la participació del CEO de l’empresa, Carlos Sotelo Rosell, i de la segona tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Janet Sanz Cid, i s’ha celebrat a la nova seu de la companyia, al centre de la capital catalana.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article