El Cercle Artístic de Molins de Rei i l’Ajuntament presenten les bases del XVI Concurs de Dibuix i Pintura Lluís Fisas i Moreno

Cultura.

En reconeixement a la tasca realitzada en vida per l’artista molinenc, reconegut especialment per les seves obres escultòriques i dibuixos.
En reconeixement a la tasca realitzada en vida per l’artista molinenc, reconegut especialment per les seves obres escultòriques i dibuixos.

La seva vida de pagès no el privà de participar activament en la vida cultural de la nostra vila i l’any 1994 va crear el Concurs Infantil de Dibuix Premi Josep Maria Madorell i Muntané en el marc de la Fira de la Candelera amb la idea de fer créixer la presència i participació dels infants en les activitats de la comunitat i el món de l’art.

En aquesta edició, coincidint amb el 16è aniversari del concurs, i per commemorar els 50 anys del discurs del músic Pau Casals amb motiu que l'atorguessin el Premi Nobel de la Pau a l’Organització de les Nacions Unides l’Organització de les Nacions Unides el 24 d’octubre de 1971, la temàtica del concurs girarà a l’entorn de “recordant Pau Casals: música i pau”.

Poden participar-hi infants i joves de 6 a 18 anys de Molins de Rei i caldrà que presentin les seves obres entre el 25 i el 29 d’octubre del 2021.

Per fer-ho, cal que al revers de l’obra s’indiqui el nom de l’autor/a, el nom de l’escola, el títol de l’obra i un número de telèfon de contacte, i presentar la creació al Punt Jove de Molins de Rei (c.Verdaguer, 48), el concurs consta de tres categories (Infantil, Adolescents i Joves) les bases es troben en aquest enllaç.

El primer i segon premi de totes elles seran guardonats amb una ceràmica commemorativa del Concurs de Dibuix i Pintura Lluís Fisas i Moreno.

A més, el primer premi de la categoria Infantil i Adolescent inclourà tres entrades per a Port Aventura. D’altra banda, la categoria de Joves inclourà 150€ en metàl•lic per al primer premi i 100€ per al segon.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article