Lluís Tejedor alcalde del Prat durant 37 anys ratificat com a fill adoptiu per unanimitat

Política.

El ple de novembre va tornar al format presencial.
El ple de novembre va tornar al format presencial.

El ple municipal ha ratificat per unanimitat atorgar el títol de fill adoptiu del Prat a Lluís Tejedor Ballesteros, amb què es vol reconèixer la seva tasca com a alcalde del Prat entre 1982 i 2019.

Durant aquest període al capdavant de l'alcaldia, va impulsar el projecte de millora i transformació global experimentat per la ciutat des dels anys 80 fins a l'època contemporània.

La proposta de nomenament com a fill adoptiu de la ciutat de Lluís Tejedor, que va néixer a Cifuentes (Guadalajara) l'any 1952 tot i que es va traslladar amb la seva família al Prat amb només 9 anys, va ser impulsada per l'Ajuntament del Prat l'any 2020 amb l'acord de tots els grups municipals.

Des d'aleshores ha rebut el suport de les 344 persones, que han subscrit la petició a través de la plataforma web habilitada amb aquesta finalitat; de 25 associacions de la ciutat; i de diverses personalitats del món social, polític i cultural. L'acte de lliurament del títol de fill adoptiu a Lluís Tejedor tindrà el lloc el divendres 19 de novembre al Teatre L'Artesà del Prat, a les 19 h.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article