El PSC Baix Llobregat denuncia "retallades a la comarca en ginecologia"

Política.

Segons els socialistes és el cas, per exemple, de Sant Joan Despí o Sant Just Desvern.
Segons els socialistes és el cas, per exemple, de Sant Joan Despí o Sant Just Desvern.

El primer secretari del PSC Baix Llobregat, Antoni Poveda, ha denunciat que “el govern de la Generalitat estigui retallant el servei de ginecologia a diversos municipis del Baix Llobregat,”, segons continuen relatant els socialistes, "a més, el govern català té previst suprimir pròximament el servei a Esplugues."

En una reunió del secretariat de la federació, Poveda ha lamentat que les veïnes d’aquests municipis hagin de desplaçar-se a Cornellà per poder-se visitar i que les llistes d’espera siguin “tan llargues”.

Així mateix, el primer secretari del PSC Baix Llobregat ha recordat que, “un cop més, les dones són les grans perjudicades de les retallades en matèria sanitària i d’un servei tan important com és la ginecologia”.

Per tot plegat, Poveda ha denunciat que el govern de Pere Aragonès “no només hagi estat incapaç de revertir les retallades dels darrers anys sinó que les hagi incrementat” i li ha demanat que "prioritzi les necessitats de la ciutadania i no qüestions polítiques que ja hem vist que no duen enlloc”.

“El Baix Llobregat necessita un president i un govern a Catalunya que estiguin preocupats per les problemàtiques dels catalans i les catalanes”, ha afegit.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article