El president Pere Aragonès ha anunciat que la Comissió mixta Generalita l’Hospitalet“es reactivarà de forma immediata”

Política.

Acorden que el proper mes de gener se celebrarà la primera reunió de la legislatura.
Acorden que el proper mes de gener se celebrarà la primera reunió de la legislatura.

I que “el proper mes de gener se celebrarà la primera reunió d’aquesta legislatura”, amb l’objectiu de “posar en valor tots els actius de la ciutat i oferir un millor servei a la ciutadania”.

Pere Aragonès ha fet aquest anunci en el decurs de la visita institucional a aquesta ciutat que ha dut a terme aquest divendres al matí acompanyat de l’alcaldessa, Núria Marín.

El cap de l’Executiu ha explicat que la Comissió tractarà al detall els “temes rellevants” per a la ciutat i per al Govern exposats avui durant la visita i que han estat, entre altres, “projectes de dinamització econòmica i de preservació ambiental” i temes “de l’àmbit educatiu, sanitari i de seguretat”.

I en aquest sentit, ha destacat que, tot i que encara s’ha d’estar amatents a la situació de la pandèmia, la sortida d’aquesta “ens obliga a actuar de manera molt proactiva i molt dinàmica des de les administracions”.

El president Aragonès ha insistit en què “el nostre Govern volem ser identificats i reconeguts com un govern de transformació, i que aquesta permeti fer a mitjà i llarg termini els canvis essencials que el país necessita per mantenir el seu dinamisme i la seva capacitat de generar igualtats d’oportunitat al conjunt de la ciutadania, i ho volem fer de la mà dels ajuntaments”.

Durant la seva estada a l’Hospitalet de Llobregat, el president ha visitat l’Ajuntament, on ha saludat els regidors de la corporació; la seu del Consorci per a la Reforma de la Granvia, on ha visualitzat la maqueta del projecte Granvia L’Hospitalet i Clúster Biomèdic de Bellvitge – Sant Joan de Déu; el Casal de Gent Gran Ermita-Bellvitge.

Allà ha fet un recorregut per les instal•lacions i ha parlat amb els usuaris i les usuàries d’aquest nou equipament que va obrir les seves portes el mes de setembre passat; i finalment la Torre Hesperia, on, des del mirador de la cúpula, l’alcaldessa li ha mostrat al president alguns dels projectes urbanístics de la ciutat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article