Constituït el grup motor que elaborarà el Pla Local de Salut de Sant Esteve Sesrovires

Salut.

Està previst que el grup motor validi el diagnòstic al mes de desembre.
Està previst que el grup motor validi el diagnòstic al mes de desembre. | Arxiu.

L’objectiu del pla és planificar, ordenar i coordinar les actuacions en l’àmbit de la salut pública. S’analitzaran 73 indicadors diferents i es portarà a terme una enquesta per conèixer la percepció de la ciutadania.

L’elaboració i posada en marxa del Pla Local de Salut compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’assessorament tècnic de l’empresa DEP Institut.

El grup motor està constituït pel regidor de Salut Pública, Òscar Rodríguez, tècnics municipals i de la Diputació de Barcelona i per DEP Institut.

Un cop constituït el grup motor, durant els mesos d’octubre i novembre, s’elaborarà el perfil de salut del municipi. Per aquest motiu, es recopilaran dades quantitatives relatives a factors biològics i demogràfics; socioeconòmics i desigualtats socials; morbiditat, mortalitat i estils de vida; ambientals; i de protecció de la salut.

Paral•lelament, es portarà a terme una enquesta participativa, tres grups de discussió amb la població en general i un taller participatiu amb professionals i actors socials.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article