El Cercle Artístic de Molins de Rei i l’Ajuntament han organitzat el XVI Concurs de Dibuix i Pintura Lluís Fisas i Moreno

Cultura.

En reconeixement a la tasca realitzada per l’artista molinenc.
En reconeixement a la tasca realitzada per l’artista molinenc.

En aquesta edició, la temàtica del concurs ha estat: RECORDANT PAU CASALS. MÚSICA I PAU, en commemoració dels 50 anys del discurs del músic Pau Casals, amb motiu de ser-li atorgada la Medalla de la Pau a l’Organització de les Nacions Unides el 24 d’octubre de 1971.

Enguany, en categoria infantil, de 6 a 9 anys, hi han participat un total de 321 dibuixants, dels quals, Adriana López i Joel Guevara van obtenir el primer i segon premi respectivament.

Pel que fa a la categoria de 10 a 14 anys, i amb una participació de 371 dibuixants, el primer i segons premi han estat per a Alan Erazo i Júlia Llovet, i, finalment, entre els joves de 15 a 18 anys, i amb una participació de 13 dibuixants, el primer i segon premi han estat per a Martina Jordan i Gina Casanovas.

Durant l’acte de lliurament de premis celebrat el passat divendres, amb la participació de l’alcalde, Xavi Paz, i la regidora d’Infància i Famílies, Carme Madorell, va tenir lloc l’actuació del músic Jordi Garcia i la seva interpretació musical d’El cant del ocells.

A més, cal assenyalar que els molinencs i molinenques que ho vulguin podran visitar l’exposició oberta al públic fins al 19 de novembre al bulevard de la Federació Obrera, la qual compta amb un total de 705 dibuixos presentats pels infants i joves molinencs.

Per a més informació i poder consultar les dades del concurs, així com un recull de les edicions anteriors amb les obres guanyadors, cartells, fotografies i altres dades d’interès, cal dirigir-se a l'enllaç següent: https://www.molinsderei.cat/concurslluisfisas/.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article