Castelldefels constitueix el mandat 2021-2022 del seu Consell de la Infància

Societat.

Enguany es constitueix en el seu tercer mandat per al curs 2021-2022.
Enguany es constitueix en el seu tercer mandat per al curs 2021-2022.

El Consell de la Infància, una escola de democràcia per nens i nenes de 10 a 12 anys, és escollit en diferents votacions celebrades a cada escola de Castelldefels.

El 1r tinent d'alcaldia de Participació Ciutadana i Educació, Jordi Maresma, ha comentat que "les persones vivim en comunitat. I dins d'aquestes comunitats expressem les nostres diferències: cadascun de nosaltres té interessos i prioritats diferents. És del diàleg entre aquests interessos, i de la nostra capacitat d'entendre'ns arribant a acords, quan progressem i ens fem millors col•lectivament."

Maresma va afegir que "per ser millors com a grup, ens necessitem a tots. Us necessitem a vosaltres, perquè el futur es construeix des del present. Quan nosaltres ens vam començar a imaginar el Consell de la Infància, sabíem es convertiria en una escola de democràcia, però també sabíem que els qui més hi aprendríem seriem nosaltres, els adults.".

El republicà va concloure felicitant a "tots els consellers i conselleres que avui acabeu mandat, perquè heu construït un espai on tothom hi és benvingut. I també donar la benvinguda als qui el comenceu. Recordeu com heu entrat a formar part d'aquest Consell: els vostres companys i companyes van confiar en vosaltres i us van votar. La banda que us posaran durant aquest acte d'investidura, és el símbol d'aquesta confiança i del compromís i la responsabilitat que suposa."

Recordem que el Consell el formen enguany consellers de les escoles Lluís Vives, Els Pins, Torre Barona, Antoni Gaudí, Margalló, Petit Món-Felisa Bastida, Edumar, Frangoal, Garigot, Sant Ferran i Jacint Verdaguer, així com una consellera representant de l'Handbol Esportiu Castelldefels i un conseller representant de l'Agrupament Escolta Boscaires.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article