“Treball digne” la seu de CCOO Baix Llobregat a Cornellà llueix un mural fet per l’ artista santfeliuenca Anna Repullo

Cultura.

L’acord amb la jove artista ha consistit en l’elaboració d’un mural que expressés la diversitat de la classe treballadora.
L’acord amb la jove artista ha consistit en l’elaboració d’un mural que expressés la diversitat de la classe treballadora.

CCOO està duent a terme una reforma integral de la històrica seu de la carretera d’Esplugues 68, a Cornellà de Llobregat.

Els treballs, que es desenvolupen principalment a la façana d’accés a l’edifici, es troben en una fase molt avançada i s‘hi inauguraran el proper 14 de desembre.

En aquesta línia de transformació d’aquest espai, el sindicat va posar a disposició de joves artistes, especialitzats en pintar murals de gran format al Baix Llobregat, la seva façana posterior, al carrer Costa Brava.

Així, CCOO va arribar a acord amb la muralista santfeliuenca Anna Repullo. Anna Repullo (@annarepullovique), és llicenciada en Belles Arts, muralista i il•lustradora.

Ha guanyat diferents premis, i ha realitzat diferents murals a la seva ciutat, Sant Feliu de Llobregat, a la plaça 8 de Març, a l’estació de Rodalies, a poliesportius, etc.

També ha plasmat el seu treball a diferents murals a Barcelona, Sitges, els Pallaresos, Sagunt, Binéfar, Palencia, Jaén o Salamanca, entre d’altres indrets.

El mural va ser elaborat durant una setmana del mes de novembre de 2021 i tant l’autora com CCOO estan molt satisfets del resultat final.

Els seus impulsor afirmen: “esperem que pugui ser gaudit pel conjunt de la ciutadania, i refermem el nostre compromís compartit per tal de reforçar la cultura, especialment donant suport a gent jove que està creant i fent coses molt interessants relacionades amb el compromís social, el treball digne, la igualtat i els drets socials al Baix Llobregat”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article