La 2a Edició dels Premis del Pla Català de l'Esport a l'Escola reconeix al CEBLLOB i dos projectes del Baix Llobregat

Societat.

Salvador Valls, Paula Blesa i Rubén Naranjo durant l'entrega dels Premis del Pla Català de l'Esport a l'Escola.
Salvador Valls, Paula Blesa i Rubén Naranjo durant l'entrega dels Premis del Pla Català de l'Esport a l'Escola.

En aquesta 2a edició dels Premis PCEE, la comarca del Baix Llobregat ha estat representada gràcies als següents projectes premiats: dinamitzador/a del PCEE: Jofre i Alba com a dinamitzadors de l'Institut el Palau de Sant Andreu del Barca, projecte de primària: Projecte "Salut i Alegria" de l'Escola Garrofer de Viladecans, i projecte de Consell Esportiu: Projecte "Campus Esportiu Juga Verd Play" del Baix Llobregat. 

Aquests premis estan organitzats per l'Agrupació d'Associacions Esportives Escolars de Catalunya i la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física amb la finalitat de reconèixer a aquelles entitats sense ànim de lucre, centres educatius i persones físiques del territori català que mitjançant la seva acció directa o influència en l'entorn escolar, ajuden a transformar la realitat social dels infants o dels adolescents a través de la pràctica esportiva i/o l'activitat física.

Aquests Premis PCEE es divideixen en dos blocs, en primer lloc , trobem els premis a la trajectòria del curs on es reconeixen diverses categories: Centres educatius de primària i secundària, Seccions Esportives Escolars d'AMPA, Associació Esportiva Escolar, Coordinador/a de primària i secundària, Dinamitzador/a del PCEE i Consell Esportiu.

D'altra banda, els premis a projectes singulars reconeixen les següents categories: projecte de centres de primària i de secundària, projecte de Dinamitzadors/es del PCEE i projecte de Consell Esportiu.

El Consell Esportiu del Baix Llobregat (CEBLLOB) ha rebut el premi al millor projecte singular en la categoria de Consell Esportiu durant l'entrega dels Premis del Pla Català de l'Esport a l'Escola (PCEE), gràcies al seu Projecte "Campus Esportiu Juga Verd Play al Baix Llobregat".

Durant l'entrega, Rubén Naranjo, membre de l'equip tècnic del CEBLLOB, ha posat en valor "la pernoctació durant el campus esportiu que sumat a la convivència entre els infants ajudarà a l'educació en valors a través de l'esport que tant desitgem tots i totes".

Des del CEBLLOB segueixen creient en una societat on la pràctica esportiva i l'activitat física ha de ser peça fonamental en el desenvolupament integral de les nostres filles i fills, tant ara com en el futur.

El projecte desenvolupat pel CEBLLOB durant els darrers mesos consisteix en un campus esportiu amb pernoctació a la comarca del Baix Llobregat vinculat amb el programa Juga Verd Play.

La finalitat és continuar amb l'essència del CEBLLOB, és a dir, fomentar la pràctica esportiva a la comarca i educar en valors als infants a través de l'esport.

Aquest projecte vol ensenyar als infants valors com la convivència, la companyonia, el respecte per l'entorn natural o l'autonomia, sempre amb una relació estreta amb la pràctica esportiva i l'activitat física.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article