Entregats els I Premis Relleu de Negocis del Baix Llobregat Nord

Emprenedors.

Imatge de grup amb totes les persones reconegudes.
Imatge de grup amb totes les persones reconegudes.

Aquest dilluns 22 de novembre s’ han lliurat al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de Martorell els 1rs Premis Relleu de Negocis Llobregat Nord Fem Xarxa, Fem Empresa.

Els guardons han reconegut la iniciativa emprenedora dels usuaris dels Centres Locals de Serveis a les Empreses dels municipis del Baix Llobregat Nord que han comprat empreses gràcies al programa Reempresa i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

A més, s’ha celebrat una sessió de networking d’emprenedoria per intercanviar experiències entre empreses consolidades i de nova creació.

El programa “Fem Xarxa, Fem Empresa”, iniciat al 2014, permet oferir un seguit d’accions, cursos i tallers gratuïts destinats a empreses i emprenedors de la zona nord del Baix Llobregat pensats per potenciar l'esperit emprenedor a la comarca, dinamitzar el teixit empresarial i potenciar i reforçar les capacitats dels empresaris i les empresàries amb sessions de coaching i altres tècniques innovadores.

S'han lliurat cinc premis valorats amb un total de 10.000 euros que us detallem a continuació: 1r Premi de 3.000 €: La Whash Pompeu Fabra, de Martorell, 2n Premi de 2.500 €: Innana by Sonia, d'Esparreguera, 3r Premi de 2.000 €: Herboristeria Pia, d'Olesa de Montserrat, 4t Premi de 1.500 €: Sacma Ambiental, d'Abrera i el 5è Premi de 1.000 €: Menuts, de Sant Andreu de la Barca.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article