Una unitat específica d’atenció a víctimes vulnerables atesa per dones guiarà i assessorarà les afectades a Sant Andreu de la Barca

Societat.

Es va posar en marxa ahir amb motiu del 24N.
Es va posar en marxa ahir amb motiu del 24N.

La Policia Local de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa una unitat específica d’atenció a les víctimes més vulnerables, que té com a finalitat donar suport i guiar a aquestes persones.

Aquesta unitat estarà atesa per tres dones policia i s’adreça fonamentalment a les persones grans, menors o víctimes de violència domèstica o de gènere.

L’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba, ha explicat que “el fet que la unitat estigui atesa per dones respon a l’empatia pròpia del gènere” i considera que “pot fer que les persones usuàries se sentin més còmodes a l’hora d’expressar el seu problema”.

Les tres agents que donen servei a la unitat han rebut formació específica per atendre casos de violència domèstica o de gènere i faran un seguiment de les víctimes que tinguin assignada, a les que acompanyaran i facilitaran informació sobre els recursos policials, socials i administratiu que tenen al seu abast.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article