La Policia Local d’ Olesa intensificarà a partir de la setmana vinent la vigilància i control principalment dels patinets elèctrics

Societat.

Ajuntament i Policia Local han rebut queixes per la conducció incívica i infractora d’algunes persones.
Ajuntament i Policia Local han rebut queixes per la conducció incívica i infractora d’algunes persones.

Per reforçar la informació sobre la normativa, inclosa a l'ordenança de circulació i seguretat viària, l’Ajuntament ha enviat informació a escoles i instituts, ja que el patinet elèctric és un tipus de vehicle molt utilitzat per alumnat i famílies.

Des que es va aprovar la nova ordenança municipal de circulació i seguretat viària, la Policia Local ha sancionat 18 persones per infraccions circulant amb un vehicle de mobilitat personal.

D’aquestes, tretze eren per circular sense casc, quatre per circular per la vorera i una per circular dues persones en un patinet, cada sanció era de 100 €.

Ara, la Policia Local iniciarà la setmana vinent una campanya específica de vigilància de la circulació dels vehicles de mobilitat personal, amb controls estàtics i dinàmics en diferents punts del municipi, a diferents hores.

Sobretot s’incidirà en aquells espais amb més afluència de vianants, la campanya pretén conscienciar sobre les conductes i accions de risc que cometen les persones que condueixen aquest tipus de vehicles.

Precisament, la difusió sobre la normativa feta a escoles i instituts pretén implicar “una actors molt importants en la prevenció i conscienciació, com són els centres educatius”, segons ha remarcat Carmelo Carrasco, caporal responsable de la unitat de Trànsit de la Policia Local d’Olesa.

Carrasco ha remarcat que “el jovent és un dels col•lectius que més utilitza el patinet, però també ho fan moltes famílies, i per això és important que tinguin clara la normativa i que des de petits els infants sàpiguen com circular de manera segura”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article