El polígon industrial El Pla de Sant Feliu rep el distintiu Polígon Empresarial de Qualitat que atorga la Coordinadora Espanyola de Parcs Empresarials

Economia.

PIMEC és responsable de la Vicepresidència al CEPE.
PIMEC és responsable de la Vicepresidència al CEPE.

Es tracta del segon polígon de la metròpolis de Barcelona que el rep, després que fa dues setmanes s'atorgués al polígon Can Salvatella, de Barberà del Vallès. A més, és el primer del Baix Llobregat d'aconseguir aquest certificat, el setè de Catalunya i el vint-i-dosè de l' estat.

L'alcaldessa de Sant Feliu de Llobregat, Lídia Muñoz, i el president de PIMEC Baix Llobregat - l'Hospitalet i de l'Associació d'Empresaris del Polígon d'El Pla (AEPLA), Joan Soler, han rebut aquest certificat després que l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) posés en marxa, guiada per PIMEC, una prova pilot de certificació de polígons.

A l'acte, hi han assistit la directora de l'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, Anna Hernández, el vicepresident de CEPE i director gerent de PIMEC, David Giménez, el delegat territorial de la patronal, Agustí Miró, i la responsable de PIMEC Polígons, Marcela Véliz.

PIMEC Polígons i l'AMB vetllen perquè l'entorn on les empreses desenvolupen l'activitat sigui competitiu en aspectes com l'urbanisme, les infraestructures, la sostenibilitat o la mobilitat, i treballen per assolir nous reptes, com la digitalització.

La patronal creu que la certificació és una eina bàsica per valorar i validar la capacitat de les infraestructures, els serveis i altres variables de l'entorn d'un polígon, i per disposar d'una radiografia actual i d'un projecte de futur basat en la millora contínua.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article