L’Ajuntament de Cervelló va acollir la 2a Jornada empresarial-Networking organitzada pel consistori i l’Associació de Polígons de Cervelló

Economia.

Una Jornada de treball per potenciar el teixit empresarial de la localitat.
Una Jornada de treball per potenciar el teixit empresarial de la localitat.

Van assistir una vintena d’empreses, a més del president de l’amfitriona, l’APC, i de la recentment creada Associació de Polígons de Pallejà com a convidada especial.

L’alcalde, José Ignacio Aparicio, i la regidora de Desenvolupament Econòmic, Montse Canas, van donar la benvinguda als participants d’una sessió de treball que pretenia continuar amb la col•laboració conjunta entre l’administració i les empreses pel foment de l’activitat econòmica del municipi i per afavorir la transició energètica en les empreses.

La regidora va incidir durant la presentació en la necessitat de fer polítiques conjuntes tenint en compte les necessitats del teixit empresarial local, per la qual cosa els responsables polítics i tècnics continuen fent les visites personalitzades a les empreses ubicades als polígons de la població per conèixer de primera mà la seva situació.

A la trobada es van desenvolupar dues ponències, una sobre eficiència energètica vinculada a l’energia solar fotovoltaica per reduir el consum energètic i l’altra sobre les oportunitats que ofereixen els Fons Europeus Next Generation 2021-2027 i l’Oficina de Projectes Europeus del Baix Llobregat. La jornada va finalitzar amb l’intercanvi d’impressions entre les persones participants.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article