Una campanya d’ Esquerra Republicana Baix Llobregat l’ Hospitalet recorda el perill existent sobre la ampliació de l’ Aeroport

Política.

Als municipis del Delta la campanya es reforçarà amb la bustiada d'un díptic que es farà arribar a tots els domicilis.
Als municipis del Delta la campanya es reforçarà amb la bustiada d'un díptic que es farà arribar a tots els domicilis.

La Federació comarcal d'ERC del Baix Llobregat i l'Hospitalet ha iniciat una campanya per refermar el seu posicionament en contra de l'ampliació de l'aeroport de El Prat proposada per AENA.

La campanya, que es va iniciar a mitjans del mes de novembre amb una primera fase amb anuncis als diferents mitjans digitals d'àmbit comarcal, ha continuat a partir del dijous 9 de desembre amb la distribució de 2.000 cartells, 3.000 xapes i 50 pancartes a tots els municipis de la comarca i l'Hospitalet, i compta amb l'organització i la implicació de les seccions locals del partit.

Així, als 31 municipis que formen la federació es poden veure pancartes i cartells i als punts de distribució es podran recollir xapes amb el missatge de "NO a l'ampliació a l'aeroport".

La campanya té com a objectiu refermar el posicionament d'ERC Baix Llobregat i l'Hospitalet que "qualsevol acord sobre l'ampliació de l'aeroport del Prat s'ha de basar en el treball conjunt i amb acords amb tots els municipis implicats, així com amb el compliment de les normatives europees, la protecció dels espais naturals i la biodiversitat."

Un compromís "que va intrínsecament lligat a la defensa del territori, la gestió de les infraestructures i el model econòmic pel país. Una xarxa d'infraestructures aeroportuàries gestionades des de la proximitat tindria una gestió més eficient i eficaç, més propera al sistema que necessitem com a país referent del sud d'Europa que volem esdevenir."

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article