Complicitat entre PIMEC Baix Llobregat i l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca per impulsar la competitivitat de les pimes

Economia.

La patronal i el consistori han acordat seguir treballant conjuntament per impulsar la competitivitat de les pimes del municipi.
La patronal i el consistori han acordat seguir treballant conjuntament per impulsar la competitivitat de les pimes del municipi.

Al llarg d’una reunió institucional com a seguiment de la tasca d’ambdues entitats a l’hora de crear sinèrgies i propiciar la col•laboració publicopivada en benefici del teixit productiu local, patronal i consistori han posat en comú temes d’interès empresarial i han comentat la situació actual de les pimes del municipi.

Per part de l’Ajuntament, hi han assistit: Anna Maria Alba, alcaldessa, Joan Pérez, 3er tinent d’alcalde de Promoció Econòmica, i Maria Lladó, coordinadora de Desenvolupament Econòmic.

D’altra banda, també hi han participat: Joan Soler, president de la patronal al territori, Frederic Cardús, vicepresident del Consell de Comerç, Amparo Vinaja, tècnica de PIMEComerç al territori, i Agustí Miró, delegat territorial de PIMEC Baix -Llobregat -L’Hospitalet.

Des del consistori, Joan Pérez ha fet referència a la necessitat de seguir treballant per millorar els polígons industrials de la ciutat amb l’objectiu de poder impulsar la seva capacitat d’atracció de nous projectes empresarials, així com de talent humà.

El representants de PIMEC han traslladat als membres de l’Ajuntament les diferents mancances i necessitats de les empreses i els autònoms, com la necessitat de fer-los arribar els recursos dels fons europeus Next Generation EU i la importància de seguir treballant per donar suport al teixit empresarial a l’hora de refer-se dels efectes de la pandèmia en l’economia local.

En aquest sentit, Joan Soler, ha destacat l’augment de costos que estan patint les pimes a conseqüència de l’encariment de l’energia i de les matèries primeres, “fet que està perjudicant la seva competitivitat”, i ha posat de manifest la necessitat d’assumir la transformació digital del teixit productiu del territori.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article