Esquerra Republicana de Catalunya posa en funcionament l'Oficina Parlamentària al Baix Llobregat i l'Hospitalet

Política.

L'Oficina Parlamentària també organitzarà visites territorials a empreses, associacions, col•lectius i institucions.
L'Oficina Parlamentària també organitzarà visites territorials a empreses, associacions, col•lectius i institucions. | Paula Paniagua.

L'objectiu és establir una relació directa entre el partit i la ciutadania acostant els càrrecs electes al teixit social, econòmic i associatiu del territori.

Un espai en què tant la ciutadania, a títol individual, com també empreses, col•lectius, associacions i entitats, puguin fer arribar les seves problemàtiques i propostes directament al partit amb les màximes facilitats.

Serà, també, una eina per fomentar la transparència ja que permet debatre sobre temes comarcals però també sobre la tasca que desenvolupa Esquerra Republicana a la resta de Catalunya.

L'Oficina Parlamentària es va presentar dilluns 13 de desembre a Sant Feliu de Llobregat i va comptar amb la presència del diputat al Parlament, Jordi Albert, i del portaveu del partit a la ciutat i proper, Oriol Bossa, que es van trobar amb una vintena de persones, a títol individual i representants de diferents entitats. Una de les qüestions que més es va tractar va ser l'atenció i les necessitats de les persones discapacitades.

Precisament en aquest tema Jordi Albert va voler destacar que "S'han de poder cobrir totes les necessitats que hi ha a les diferents etapes vitals. No ha de ser una responsabilitat familiar, sinó social. I a Sant Feliu, amb ERC al govern municipal, s'ha apostat per fer-ne una gestió des de la proximitat i republicana".

L'Oficina estarà formada per membres d'Esquerra Republicana de la comarca amb representació a les diferents cambres i institucions: el diputat al Parlament, Jordi Albert; el diputat al Congreso, Joan Capdevila; els diputats provincials a la Diputació de Barcelona, Josep Ramon Mut i Antoni Garcia i la portaveu d'ERC al Consell Comarcal, Raquel Albiol.

Per poder concertar hora caldrà fer una petició de cita prèvia a l'adreça de correu baixllobregat@esquerra.cat, des d'on es proposarà data i hora per la trobada.

Les properes trobades previstes són: • El Prat de Llobregat: 20 de desembre • La Palma de Cervelló: 10 de gener • Martorell: 14 de gener • Sant Boi: 17 de gener • Viladecans: 21 de gener

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article