El PSC del Baix Llobregat convençut de que les properes eleccions les guanyarà Salvador Illa

Política.

S’ espera que els socialistes es nodreixin principalment del Baix Llobregat a partir del congrés d’ aquest cap de setmana.
S’ espera que els socialistes es nodreixin principalment del Baix Llobregat a partir del congrés d’ aquest cap de setmana.

El primer secretari del PSC Baix Llobregat, Antoni Poveda, ha afirmat aquest dimarts que "el Congrés Extraordinari que celebrarem els i les socialistes el proper cap de setmana ha de refermar el lideratge de Salvador Illa al capdavant del partit”.

I reforçar, “la nostra aposta política, que no és altra que la cerca de solucions als problemes de la ciutadania i la voluntat d’acabar amb la decadència que viu Catalunya des de fa uns anys”. Per aquest motiu, Poveda ha remarcat que "el congrés ens ha de projectar com el gran partit de la Catalunya del futur”.

El primer secretari de la federació socialista del Baix Llobregat ho ha dit a la reunió on han participat els i les caps de delegació al congrés de les 30 agrupacions del Baix Llobregat.

Durant la seva intervenció, Poveda ha recordat que els líders independentistes “ens van prometre un país ric i amb grans oportunitats econòmiques i socials, però la realitat és que tenim una societat dividida i que encara arrossega les retallades econòmiques i sanitàries dels darrers anys”.

Així mateix, Poveda ha assegurat que “des del PSC Baix Llobregat farem tot el que estigui a les nostres mans perquè Salvador Illa esdevingui president de la Generalitat i perquè Catalunya recuperi el camí del diàleg, el progrés, el creixement econòmic i el benestar social".

D’altra banda, el primer secretari de la federació baixllobregatina ha subratllat l’acció social i política del govern de Pedro Sánchez tot recordant que els pressupostos per al proper any són “els més socials de la història”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article