Inaugurat el centre de recerca i desenvolupament de bateries de SEAT a Martorell el Test Center Energy

Economia.

Es tracta del primer que el grup Volkswagen té fora d’ Alemanya.
Es tracta del primer que el grup Volkswagen té fora d’ Alemanya.

Al nou centre, que ha suposat una inversió de 7 milions d’euros, es desenvoluparan i provaran diversos sistemes d'energia destinats a vehicles elèctrics i híbrids contribuint així a la creació d’una electromobilitat sostenible.

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, ha assegurat que el nou Test Center Energy de SEAT “és una molt bona notícia pel nostre país i ens ajuda a consolidar Catalunya com a referent de l’automoció del sud d’Europa”.

El responsable del Departament ha fet aquestes declaracions en l’acte d’inauguració del nou centre de recerca i desenvolupament de bateries de la companyia.

Torrent ha apuntat que aquest centre “ens encoratja a continuar treballant” i ha destacat que en el vehicle elèctric hi ha “el futur de l’automoció, decisiu per a la nostra indústria, decisiu pel nostre sistema productiu i decisiu pel nostre futur”.

El conseller ha explicat que “hem de ser proactius, impulsar projectes estratègics, cercar la col•laboració amb el sector privat a mitjà i llarg termini” i, en aquest sentit, ha afirmat que “SEAT és un soci estratègic del Govern de Catalunya”.

Durant la seva intervenció el titular d’Empresa i Treball ha recordat que “des del primer moment, el Govern de Catalunya, i en particular el Departament, ens hem marcat l’objectiu de reindustrialitzar el país”.

I ha refermat la voluntat de tenir “una indústria catalana més competitiva, que inverteixi en innovació, que incorpori els avenços tecnològics vinculats a la digitalització, amb formes de producció respectuoses amb el medi ambient, que transiti cap a l’economia verda”.

“Volem que la indústria recuperi força en el nostre sistema productiu amb projectes d'alt valor afegit, amb perspectives de futur, que ofereixin solucions als reptes col•lectius de la nostra societat”, ha conclòs.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article