Junts pel Prat vol tornar a l’ hemicicle municipal

Política.

Els de JxC volen portar veu a un consistori amb marcat accent de podem.
Els de JxC volen portar veu a un consistori amb marcat accent de podem.

Els de Junts ja van mostrar valentia en el sentit de desmarcar-se de seu nacional per exemple en el tema aeroport, on la filial pratenca del partit es va posicionar en contra de la ampliació de la infraestructura contradint a les directrius del partit a nivell nacional.

El passat dissabte 11 de desembre al matí, Junts pel Prat va organitzar la primera trobada ciutadana d’elaboració del programa electoral de cara a les properes eleccions municipals.

Aquest acte va constituir el tret de sortida de la campanya “Reiniciem el Prat” que ha preparat el grup local per copsar les inquietuds i propostes dels ciutadans i començar a construir amb tothom el projecte de ciutat que posaran a l’escrutini dels ciutadans al maig del 2023.

La trobada ha constat d’una dinàmica participativa on els assistents han pogut exposar les seves idees per a millorar la ciutat, debatre-les en grup i exposar-les davant de tots el grup per a elaborar propostes fermes per a la ciutat.

Aquesta trobada va comptar amb la participació d’en Jaume Alonso-Cuevillas, diputat al Parlament de Catalunya , que ha esperonat als assistents a seguir treballant per la República Catalana des del municipalisme.

En Gerard Valverde ha conclòs la jornada indicant que aquesta és la primera de diverses trobades que pretenen posar fil a l’agulla al model de ciutat de la formació.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article